Du får ikke en pille af mig…

I stedet vil jeg dele en viden med dig, som måske kan ændre resten af dit liv. Det er helt op til dig.

skillevej-valget-er-dit

Jeg vil appellere til både din intelligens og din egen intuition. Jeg ønsker at give dig en dybere og mere gavnlig forståelse af sundhed – en anvisning på maksimal sundhed – med løsninger der er enkle, nemme at følge og giver bedre resultater end noget lægemiddel, slankemiddel, kosttilskud eller nogen form for kirurgi og uden nogen af bivirkningerne.

Min interesse er at forklare det på den mest tydelige måde, både med afsæt i den omfattende videnskabelige dokumentation der foreligger, men også at opfordre dig til at mærke efter alle de signaler du konstant modtager fra din krop.

Jeg vil gerne give dig mulighed for at opdage, at du altid har kontrol over din krop. Såfremt du bevidst eller ubevidst vælger at forsømme og misbruge dig selv i stedet for at vise dig selv kærlig opmærksomhed og respekt, er det sandsynligt, at din krop ender med at være nødt til at kæmpe for sit liv.

Eftersom kroppens oprindelige genetiske plan altid favoriserer livets fortsatte beståen, samt beskytter den mod genvordigheder af enhver slags, hvorfor skulle kroppen så tillade at gøre skade på sig selv, endsige selvdestruere?

Når du forstår dette, er sygdom ikke længere et mysterium, og så forsvinder også frygten for, at dit helbred vil blive dårligt fremover. Når du forstår at kroppen altid er din ven, at den aldrig modarbejder dig, og at den altid gør sit bedste for dig på ethvert givet tidspunkt, så er du nået langt i forhold til, hvad du har brug for at vide, til at opnå varig sundhed og varig helbredelse.

Til at starte med kan du jo stille dig selv det logiske spørgsmål, at når nu en sygdom som kræft altid har været en yderst sjælden sygdom, bortset fra i de industrialiserede lande gennem de seneste 40-50 år, og menneskets gener ikke har ændret sig nævneværdigt i tusinder af år. Hvorfor skulle de forandre sig så dramatisk nu og pludselig beslutte sig for at tage livet af en masse mennesker?

Det samme spørgsmål kan du stille dig selv omkring fedme, hjertesygdomme, diabetes og mange andre voksende sygdomme. Svarene er ganske enkle, og opskriften er den samme enkle uanset, hvilken sygdom du interesserer dig for.

Læs mere om den enkle opskrift på optimal sundhed her

Dette er min introduktion til dig om den enkle vej til sundhed og godt helbred.