Optimal sundhed og livsglæde – Online kursus Januar 2017

Har du lyst til at leve mere enkelt – mere sundt og mere i balance – men aner ikke hvordan du kommer i gang med at tage de første skridt?

”Alt det sundhed og balance, det vil jeg gerne – men jeg synes det har taget overhånd og er for svært.” Sæt 12 uger af, hvor du dagligt bliver guidet på vejen til et lettere, sundere og sjovere liv.

Beautiful brunette over sky background

At leve et liv der passer til dig, så du har det bedst muligt – det kan lyde som et drømmescenarie. Men gå fra drøm til virkelighed med bittesmå skridt, daglig vejledning, fællesskab, og større viden om dig selv på blot 12 uger.

Vi ved alle hvad den kunstigt skabte ”nemme verden” gør ved os. Præfabrikeret mad, medicin der bliver udskrevet med let hånd, og hamsterhjulet der gør os rundtosset og vi løber hurtigere og hurtigere. De fleste af os vil rigtig gerne i en anden retning. Men aner ikke hvordan vi gør det. Dette 12-ugers forløb vil guide dig i gang. Du vil få en masse viden, en masse erfaring, og en stabil og solid opstart på et sundere og mere balanceret liv.

Du får tilsendt materiale på e-mail og vi supplerer med en lukket Facebook-gruppe, hvor vi dagligt lægger tips og ideer op, og hvor du kan dele erfaringer med resten af gruppen – hvis du har lyst. Der er ligeledes hotline hele vejen igennem – så hvis du oplever udfordringer eller har spørgsmål undervejs – så er vi klar på tasterne og ved telefonen.

Er det muligt at blive totalt sund og i fuldstændig balance på 12 uger? Nej, men det er de vigtigste skridt du træder på de 12 uger. For du kommer i gang, du får viden – en masse viden – både omkring kost og dig selv – således at du er på vej. Det vigtigste er at sætte processen i gang, for efter de 12 uger kan du slet ikke lade være med at fortsætte rejsen selv – mod resultatet ”En sund og balanceret dig”.

Vi lukker heller ikke gruppen efter de 12 uger. Alle de dejlige nye venner og veninder du har fået dig undervejs, kan du fortsætte med at dele oplevelser, tips og ideer med. I et lukket trygt forum, hvor I har et fællesskab omkring de første vigtige skridt I har taget mod optimal sundhed og livsglæde.

silhouette of colorful joy wheel in amusement park

”Hvornår bliver livet bare let at leve?”. Rigtig mange spørger sig selv igen og igen om dette. For vi er havnet i et liv fuld af travlhed, lette løsninger, for lidt tid, og for mange krav (både til os selv og fra andre). Vi sukker efter det enkle, lette, balancerede liv hvor der også bliver plads til os, bliver plads til kvalitet frem for kvantitet. Og hvor vi ikke skranter os igennem livet. Haltende fordi vi ikke aner, hvad der skal til for at vi lever et liv der gør os glade, tilfredse, sunde og raske. Dette 12 ugers forløb er for dig, der har drømmen og ønsket om, at ændre den måde du lever dit liv på – lidt efter lidt – så det ender rigtig godt!

Sidste frist for tilmelding til kurset er den 2. januar, 2017

Download brochure her: det-er-saa-enkelt

Download  generelle oplysninger her: generelle-oplysninger

Download program her: januar-2017-program