Priser

Hjælp til vægttab, livsstilssygdomme og kroniske lidelser – eller bare råd og vejledning til en sundere og mere enkel livsstil – ring og hør om jeg kan hjælpe dig.

Personlig kostplan kr. 2.100,-

  • Forløbet starter med en konsultation, hvor vi snakker om din aktuelle situation, og de udfordringer du ønsker hjælp til. Alle samtaler kan enten foregår pr. telefon eller på klinik. Se adresser her.
  • Herefter udarbejder jeg din personlige kostplan, der først og fremmest sigter på at løse dit helbredsproblem, dernæst tager hensyn til din familiesituation, din hverdag og din økonomi og resourcer i det hele taget.
  • Din personlige kostplan gennemgår vi ved en ny konsultation – og du er nu klar til at komme i gang. Du kan efterfølgende stadig kontakte mig med spørgsmål.

 

Øvrige konsultationer: kr. 700,- pr. gang

Klippekort 5 konsultationer: kr. 3.500,-

Jeg har konsultationer i både Bramming, Odense og Esbjerg. Find adresser her

Blåbær

Foredrag: Ring og aftal nærmere

Helseophold – se mere her

Kurser – se mere her

Vi søger alle på de mangfoldigste måder mening og formål med livet, men “det vi i virkeligheden har brug for, er oplevelsen af at føle os fuldkommen levende og fuldkommen frie” (myteforsker, Joseph Campbell).

Dette er således også en invitation til at blive herre over dig selv og din krop; forstået sådan, at du som ægte menneske lever ud fra ægte selvbestemmelse uden at være behersket af frygt. Tillid til hvad livet bringer, fordi du har tillid til dig selv, som du er.

Levende helseophold i Alicante

“Allow yourself” at blive plejet og passet i 7 dage på et vitaliserende helseophold, i et af verdens sundeste klimaer. Nyd den sundhedsopbyggende, 100% veganske kost, på de hvide strande i Spaniens sol og varme, og oplev på egen krop de overraskende konsekvenser i forhold til styrke, energi, vægttab og sundhed.

 Allow yourself

Giv dig selv en pause med udrensende, opbyggende kost, sol, vand, varme, smukke gå-ture ved vandet og i bjergene, en masse ro til at mærke efter, og ny inspiration til et sundere liv. Lad dig forkæle i en uge, hvor du helt og aldeles trækker dig fra hverdagens mange krav og forventninger.

Lær samtidig, hvordan du selv kan justere din livsstil, så den bliver sundere og mere enkel. Modtag daglig undervisning, som gør op med al forvirring omkring kost og livsstil – og giver en ny forståelse for ernæring og sundhed. En forståelse, som forebygger og behandler sygdom, og giver et bedre liv.

woman walking on the sand beach

Hotellet ligger på en lille strand mellem Alicante og Torrevieja i det sydlige Spanien, og er den sidste i striben af små hvidkalkede strandhuse. Kommercielle fristelser eksisterer ikke – kun Middelhavet, stranden, klitterne og pinjetræerne fylder scenen, og skaber tilsammen de fredeligste rammer til at glemme alt om kalender, telefon, aftaler, opgaver og forpligtelser.

Hotel

Værelserne er enkelt indrettet – ingen overflødig luksus til at trigge quickfix behovet og forstyrre formålet om at tage et pusterum og lade tankerne blive lange.

Fra balkonen_2

Kridhvide strande. Grønne, vajende palmer. Orange appelsinlunde. Turkisblåt hav. De skønneste sundhedsopbyggende madoplevelser. Et udvalg af spa-tur, mudderbad, nænsom trekkingtur blandt mandeltræerne i bjergene eller et saltsø-dyp i en lyserød saltsø. Og et af de sundeste klimaer i verden. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Alicante.

Se yderligere information her:

September

Fokus på tarm og fordøjelse – en sund tarm – er en sund og lykkelig dig:

Program og priser – Levende helseophold i Alicante – september, 2017

 

Oktober

Fokus på krop og sind i balance – det handler om dig – at gå den vej som gør dig glad og giver mening:

Program og priser – Levende helseophold i Alicante – oktober, 2017

 

Generelt: Begge rejser:

Levende helseophold Alicante – 2017

Generelle oplysninger – Alicante 2017

N.B. Der er meget begrænsede pladser på disse ophold (max. 30 personer)

Tilmeld dig nu på telefon: 60 24 28 60 eller e-mail:  jt@ditlivditansvar.dk

Optimal sundhed og livsglæde – Online kursus Januar 2017

Har du lyst til at leve mere enkelt – mere sundt og mere i balance – men aner ikke hvordan du kommer i gang med at tage de første skridt?

”Alt det sundhed og balance, det vil jeg gerne – men jeg synes det har taget overhånd og er for svært.” Sæt 12 uger af, hvor du dagligt bliver guidet på vejen til et lettere, sundere og sjovere liv.

Beautiful brunette over sky background

At leve et liv der passer til dig, så du har det bedst muligt – det kan lyde som et drømmescenarie. Men gå fra drøm til virkelighed med bittesmå skridt, daglig vejledning, fællesskab, og større viden om dig selv på blot 12 uger.

Vi ved alle hvad den kunstigt skabte ”nemme verden” gør ved os. Præfabrikeret mad, medicin der bliver udskrevet med let hånd, og hamsterhjulet der gør os rundtosset og vi løber hurtigere og hurtigere. De fleste af os vil rigtig gerne i en anden retning. Men aner ikke hvordan vi gør det. Dette 12-ugers forløb vil guide dig i gang. Du vil få en masse viden, en masse erfaring, og en stabil og solid opstart på et sundere og mere balanceret liv.

Du får tilsendt materiale på e-mail og vi supplerer med en lukket Facebook-gruppe, hvor vi dagligt lægger tips og ideer op, og hvor du kan dele erfaringer med resten af gruppen – hvis du har lyst. Der er ligeledes hotline hele vejen igennem – så hvis du oplever udfordringer eller har spørgsmål undervejs – så er vi klar på tasterne og ved telefonen.

Er det muligt at blive totalt sund og i fuldstændig balance på 12 uger? Nej, men det er de vigtigste skridt du træder på de 12 uger. For du kommer i gang, du får viden – en masse viden – både omkring kost og dig selv – således at du er på vej. Det vigtigste er at sætte processen i gang, for efter de 12 uger kan du slet ikke lade være med at fortsætte rejsen selv – mod resultatet ”En sund og balanceret dig”.

Vi lukker heller ikke gruppen efter de 12 uger. Alle de dejlige nye venner og veninder du har fået dig undervejs, kan du fortsætte med at dele oplevelser, tips og ideer med. I et lukket trygt forum, hvor I har et fællesskab omkring de første vigtige skridt I har taget mod optimal sundhed og livsglæde.

silhouette of colorful joy wheel in amusement park

”Hvornår bliver livet bare let at leve?”. Rigtig mange spørger sig selv igen og igen om dette. For vi er havnet i et liv fuld af travlhed, lette løsninger, for lidt tid, og for mange krav (både til os selv og fra andre). Vi sukker efter det enkle, lette, balancerede liv hvor der også bliver plads til os, bliver plads til kvalitet frem for kvantitet. Og hvor vi ikke skranter os igennem livet. Haltende fordi vi ikke aner, hvad der skal til for at vi lever et liv der gør os glade, tilfredse, sunde og raske. Dette 12 ugers forløb er for dig, der har drømmen og ønsket om, at ændre den måde du lever dit liv på – lidt efter lidt – så det ender rigtig godt!

Sidste frist for tilmelding til kurset er den 2. januar, 2017

Download brochure her: det-er-saa-enkelt

Download  generelle oplysninger her: generelle-oplysninger

Download program her: januar-2017-program