Opskrifter

Her finder du et eksempel på en af mine opskriftsamlinger. Når vi lægger en plan for dig og din livsstilsændring får du mange flere, og vi tager udgangspunkt i den type mad, som du bedst kan lide. Ring og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig 🙂

Du kan også kigge lidt på disse inspirerende statistikker eller se nedenfor, hvad overlæge ved Rigshospitalet, Mikael Bitsch, udtaler om, hvad der er sundt at spise.

God fornøjelse og Bon Appetit 🙂

Forside   Vegansk Påskefrokost

Mikael Bitsch, overlæge ved Rigshospitalet og autoriseret praktiserende læge, kirurg og karkirurg, klinisk lektor i karkirurgi ved Københavns Universitet, udtaler om Dr. T. Colin Campbells arbejde:
” Med rødder i solid forskning og et enormt datagrundlag gøres, der op med den forvirring, som hersker omkring, hvad der er sundt at spise. Konklusionen er enkel: Vi får det bedre, hvis vi spiser mere frisklavet plantekost – og mindre af den animalske kost, det vil sige kød, fisk, æg og mælkeprodukter.”

Og om Dr. Neal Barnard udtaler Mikael Bitsch,:
” I et studie af diabetes, påviste læge og forsker Dr. Neil Barnard, at en plantebaseret kost var alle andre diæter overlegne med hensyn til regulering af blodsukkeret.”