Så vigtig er din kost

Forskningsresultater fra hele verden viser, at den samme kost som er god til at forebygge kræft også er god til at forebygge hjertesygdomme og derudover også fedme, diabetes osv. og giver bedre resultater end noget lægemiddel, slankemiddel, kosttilskud eller nogen form for kirurgi og uden nogen af bivirkningerne. Denne kost er:

Frisklavet planterig kost!

Organic food - beskåret

Og nu sidder du måske og føler dig vildt provokeret, småangst eller er gået i total forsvarsposition… For skal jeg så undvære mit kød, mine æg og hvad med ost???!! Men bliv lige hængende lidt endnu. Jeg lover dig at det kan blive det hele værd!

For, til en start, at berolige dine måske nu flossede nerver – så se sådan på det at det jo for første er helt og fuldt op til dig, i hvor høj grad du vil tage denne viden til dig. Du kan jo nøjes med blot at lagre det hele i vidensbanken på 1. sal, og aldrig mere tænke over det herefter. Du kan også være hende eller ham der vælger at nedsætte indtaget af animalske produkter fra de ca. 20% som vi i gennemsnit indtager – til de ca. 5% som vil give dig alle ovenstående fordele. Men det er helt op til dig! Du kan også sidde derude og føler at du sagtens kan undvære endnu flere animalske produkter, “jeg går dælme all in!”- og så vil du hele vejen fra 5% og ned til 0% opnå yderligere sundhed og velvære.

Læs også mit indlæg: “Proteinets ufortalte historie”

Næsten alle, i hvert fald i den industrialiserede verden, ved at drikkevand fra en forurenet sø kan være årsag til livstruende sygdom. Og flere og flere mennesker forstår, at en række ting, som ikke at komme ud i solen, ikke få tilstrækkeligt med søvn, eller spise junkfood, kemiske tilsætningsstoffer og kunstige sødemidler kan være lige så farligt som at drikke forurenet vand.

Men at hundredevis af videnskabelige udgivelser viser, at frisklavet plantekost er vores bedste våben mod sygdom og de samme udgivelser anviser veje til færre kræfttilfælde, færre hjertesygdomme, færre slagtilfælde, mindre fedme, mindre diabetes, færre autoimmune sygdomme, mindre knogleskørhed, færre med Alzheimers, færre nyresten, mindre blindhed o.s.v., kan måske virke som en overraskelse for mange…

Læs: Sandheden om kulhydrater

Personlig har jeg med min kost – og uden nogen former for medicin – opnået at blive symptomfri for blødende tarmbetændelse, Colitis Ulcerosa. Det er en såkaldt autoimmun sygdom, og betegnes som kronisk, da den ikke kan helbredes medicinsk.

(Betegnelsen kronisk tarmbetændelse dækker også sygdommen Morbus Crohn.)

Vil du vide mere om mig?

Der er store håb og muligheder for menneskeheden 🙂

Se også dette sprudlende foredrag med MD Michael Greger