Levende helseophold i Alicante

“Allow yourself” at blive plejet og passet i 7 dage på et vitaliserende helseophold, i et af verdens sundeste klimaer. Nyd den sundhedsopbyggende, 100% veganske kost, på de hvide strande i Spaniens sol og varme, og oplev på egen krop de overraskende konsekvenser i forhold til styrke, energi, vægttab og sundhed.

 Allow yourself

Giv dig selv en pause med udrensende, opbyggende kost, sol, vand, varme, smukke gå-ture ved vandet og i bjergene, en masse ro til at mærke efter, og ny inspiration til et sundere liv. Lad dig forkæle i en uge, hvor du helt og aldeles trækker dig fra hverdagens mange krav og forventninger.

Lær samtidig, hvordan du selv kan justere din livsstil, så den bliver sundere og mere enkel. Modtag daglig undervisning, som gør op med al forvirring omkring kost og livsstil – og giver en ny forståelse for ernæring og sundhed. En forståelse, som forebygger og behandler sygdom, og giver et bedre liv.

woman walking on the sand beach

Hotellet ligger på en lille strand mellem Alicante og Torrevieja i det sydlige Spanien, og er den sidste i striben af små hvidkalkede strandhuse. Kommercielle fristelser eksisterer ikke – kun Middelhavet, stranden, klitterne og pinjetræerne fylder scenen, og skaber tilsammen de fredeligste rammer til at glemme alt om kalender, telefon, aftaler, opgaver og forpligtelser.

Hotel

Værelserne er enkelt indrettet – ingen overflødig luksus til at trigge quickfix behovet og forstyrre formålet om at tage et pusterum og lade tankerne blive lange.

Fra balkonen_2

Kridhvide strande. Grønne, vajende palmer. Orange appelsinlunde. Turkisblåt hav. De skønneste sundhedsopbyggende madoplevelser. Et udvalg af spa-tur, mudderbad, nænsom trekkingtur blandt mandeltræerne i bjergene eller et saltsø-dyp i en lyserød saltsø. Og et af de sundeste klimaer i verden. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Alicante.

Se yderligere information her:

September

Fokus på tarm og fordøjelse – en sund tarm – er en sund og lykkelig dig:

Program og priser – Levende helseophold i Alicante – september, 2017

 

Oktober

Fokus på krop og sind i balance – det handler om dig – at gå den vej som gør dig glad og giver mening:

Program og priser – Levende helseophold i Alicante – oktober, 2017

 

Generelt: Begge rejser:

Levende helseophold Alicante – 2017

Generelle oplysninger – Alicante 2017

N.B. Der er meget begrænsede pladser på disse ophold (max. 30 personer)

Tilmeld dig nu på telefon: 60 24 28 60 eller e-mail:  jt@ditlivditansvar.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *