Priser

Hjælp til vægttab, livsstilssygdomme og kroniske lidelser – eller bare råd og vejledning til en sundere og mere enkel livsstil – ring og hør om jeg kan hjælpe dig.

Personlig kostplan kr. 2.100,-

  • Forløbet starter med en konsultation, hvor vi snakker om din aktuelle situation, og de udfordringer du ønsker hjælp til. Alle samtaler kan enten foregår pr. telefon eller på klinik. Se adresser her.
  • Herefter udarbejder jeg din personlige kostplan, der først og fremmest sigter på at løse dit helbredsproblem, dernæst tager hensyn til din familiesituation, din hverdag og din økonomi og resourcer i det hele taget.
  • Din personlige kostplan gennemgår vi ved en ny konsultation – og du er nu klar til at komme i gang. Du kan efterfølgende stadig kontakte mig med spørgsmål.

 

Øvrige konsultationer: kr. 700,- pr. gang

Klippekort 5 konsultationer: kr. 3.500,-

Jeg har konsultationer i både Bramming, Odense og Esbjerg. Find adresser her

Blåbær

Foredrag: Ring og aftal nærmere

Helseophold – se mere her

Kurser – se mere her

Vi søger alle på de mangfoldigste måder mening og formål med livet, men “det vi i virkeligheden har brug for, er oplevelsen af at føle os fuldkommen levende og fuldkommen frie” (myteforsker, Joseph Campbell).

Dette er således også en invitation til at blive herre over dig selv og din krop; forstået sådan, at du som ægte menneske lever ud fra ægte selvbestemmelse uden at være behersket af frygt. Tillid til hvad livet bringer, fordi du har tillid til dig selv, som du er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *